Lorem Ipsum

Astăzi zâmbim!

  • Pentru că un lucru mai frumos decât a dărui un zâmbet este acela de a primi unul de la o persoană "specială", astăzi am vizitat Centrul de zi "Christian". Proiect realizat cu finanțare europeană, centrul este amenajat și dotat conform standardelor, permițându-le beneficiarilor să desfășoare foarte multe activități.
  • Noi, echipa Colegiului National "Ecaterina Teodoroiu" Tg-Jiu, am avut deosebita plăcere de a ne bucura de compania acestor oameni minunați . Am cântat la chitară împreună cu aceștia, am realizat câteva picturi pe lemn și i-am ajutat să dezlege tainele navigării pe internet.
  • Sălile destinate activităților de grup și celor socio-culturale , precum și sălile dotate cu calculatoare cu acces la internet si biblioteca ne-au permis derularea tuturor activităților. Ziua s-a sfârșit cu puțină mișcare, plecând de la zicala : "Mens sana in corpore sano!". Sala de gimnastică foarte bine echipată din cadrul centrului ne-a ajutat să fim mai activi intr-un mod distractiv.
  • Am interacționat foarte mult cu acești oameni deosebiți, am aflat câteva povești de viață uimitoare și am descoperit cât de mult i-a ajutat acest centru cu finanțare europeană. Mai mult decât atât, am surprins pe chipul acestora zâmbete sincere și calde și am încheiat rostind sloganul nostru: "Zâmbește, Europa te iubește!"