Lorem Ipsum

Sa-l cunoaștem pe Christian

  • În data de 8 august 2018, în Parcul Central, a fost organizată o expoziție de imagini și fotografii cu titlul “Să-l cunoaștem pe Christian”, unde elevi din cadrul campaniei, beneficiari ai Centrului de zi și elevi din școlile partenere au expus celor prezenți imagini reprezentative cu Centrul de zi Christian (înainte și după implementarea proiectului), panouri cu informații despre Concursul Euroscola și despre proiectele cu finanțare europeană.
  • Această activitate a avut ca scop informarea locuitorilor orașului cu privire la proiectele finanțate cu fonduri europene, punându-se accent pe Centrul de Zi “Christian”.
  • S-au împărțit pliante, s-au lipit afișe informative, au fost expuse bannere, lucrări realizate manual, fotografii și informații cu și despre acest proiect de succes. Lucrările handmade și bannerele au fost realizate exclusiv de beneficiarii centrului și de elevii echipei “Euroscola”.
  • Ne-am bucurat de prezența unui număr impresionant de persoane interesate de acest proces al finanțării cu fonduri europene, toți aceștia găsind răspunsuri la stand-ul nostru de informare.
  • De asemenea, ne-am bucurat de prezența câtorva dintre beneficiarii centrului, care le-au povestit persoanelor interesate cât de mult Uniunea Europeană, prin această susținere financiară, le-a schimbat viața.